DALARNA

KOMPETENS OMRÅDEN

Vår kompetens och vår ständiga kompetensutveckling är nyckeln till att kunna möta våra kunders framtida behov. Vi har spetskompetens inom systemutveckling, integration, GIS och projektledning. Som bevis på vår kompetens har vi som mål att alla medarbetare skall vara certifierade inom sin profession.

Geografiska Informations System

Inom Geografiska Informations System (GIS) jobbar vi med marknadsledande produkter och tjänster. Exempelvis med tekniker från ESRI, Carmenta och OpenLaysers.

Vi är ESRI silver partner och partner med Carmenta. Detta ger oss tillgång till ytterligare kompetens och kunskap på deras produkter. Observera att vi värnar om att vi är produkt- och leverantörsoberoende.

Utveckling

I Dalarna jobbar vi främst med utveckling inom Microsoft .Net.

Integration

Vi kan Biztalk och har flertalet certifierade konsulter.

Projektledning

Vi driver projekt både enligt traditionella och agila metoder. Vi har valt att certifiera våra projektledare enligt IPMA.

IT-arkitektur

En bra arkitektur är en förutsättning för en kostnadseffektiv förvaltning av ett system. Vi har djup kompetens inom området och har många erfarna och certifierade arkitekter.

Test

Test är ett område som blir allt mer moget och etablerat. Våra testledare är certifierade och har även kompetens att definiera upp en för ändamålet bra testprocess. Testområdet vill vi växa ytterligare inom. Testarbetet förenklas genom att ha tydliga krav, krav är också ett område som vi ser växer inom och vi har certifierat 12 personer enligt REQB.