NÄR DET ÄR

FÄRDIGLEKT

Då har vi plattformen som du behöver.

På Viati erbjuder vi friheten som en egen företagare och tryggheten som anställd. Utifrån vår plattform driver våra konsulter sina uppdrag direkt med kund medan andra på Viati hanterar resten, allt från försäljning till administration. På så sätt kan våra konsulter fokusera på det de är bäst på; att leverera kvalitet i projekten och samtidigt uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Hos oss erbjuds våra konsulter friheten som en egen företagare men har samtidigt tryggheten som anställd. På så sätt kan våra erfarna konsulter fokusera på det de är bäst på – att utveckla kundens verksamhet genom IT.
80% av allt arvode våra konsulter debiterar går oavkortat till dem personligen. Dessutom erbjuder vi alla medarbetare delägarskap. Kombinationen av marknadsledande lön och ägande skapar branschens attraktivaste modell vilket är ett tungt vägande skäl till att vi attraherar den vassaste kompetensen.
Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och ser kompetensutveckling som en central investering i våra medarbetare. Våra konsulter äger sin egen kompetensutveckling och drar nytta av ett korslärande mellan olika branscher och företag. På så sätt kan vi ligga i framkant inom IT-utveckling och vara uppdaterade på de senaste certifieringarna.

MARKNADENS ATTRAKTIVASTE MODELL

Modellen bygger på att våra konsulters tid är viktigast – de kan fokusera på att göra ett bra jobb medan andra på Viati hanterar resten, allt ifrån försäljning till administration.

80

20

Motorn i Viati är 80/20 modellen, som bygger på att hela 80% av allt våra konsulter fakturerar går oavkortat till dem personligen.

Resterade 20% tillfaller bolaget som täckningsbidrag och vinstutdelning. För 20% får våra konsulter bland annat hjälp med försäljning, administration, avtal, utbildningsverktyg och presentationsmaterial.

kalkyl

 

PROVA OCH SE VAD VÅR MODELL INNEBÄR FÖR DIN INKOMST.

Fredrik Linneros VD Viati Örebro

”Vi har erfarna specialister inom IT med fokus på våra kunders och sin egen utveckling.”

Helena Ekström Ekonomiansvarig

”Det är upp till varje medarbetare att sätta sin egna lön beroende på hur mycket man arbetar.”