Jonathan Bodling till Stockholmskontoret

Vi firar in fredagen genom att välkomna ännu ett tillskott till Stockholmskontoret. Här kommer en kort intervju med Jonathan Bodling

Vad har du för roll/kompetens?
Jag skulle beskriva mig själv som en individ som har blivit fritt gubbjava och lämnat .Net-träsket för att komma till det härliga ekosystemet av typescript/javascript och allt gott det innebär. Front-end kort och gott men gillar även backend i javascript.

Varför valde du att söka dig till Viati?
Anledningen till att jag sökte mig till Viati är att jag var trött på att hamna i ett stort bolag som ville bli dubbelt så stora. Viati verkar vara ett litet och härligt bolag med bra individer vilket fick mig att söka hit 🙂

Finns det något ytterligare intressant att berätta om dig?
Jag älskar hundar och crossift. I vinter går jag off the grid då Playstation 5 släpps.