Start /
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Porträtt Daniel Andersson

Vilket uppdrag arbetar du i idag och vilken roll har du?

Mitt nuvarande uppdrag är som systemutvecklare på Skandiabanken där vi utvecklar ett system för informationsutbyte av försäkringsinformation (MIS2.0)

Varför valde du att börja på Viati?

Egenanställningen tilltalade mig med friheten som egen företagare och samtidigt tryggheten i att vara anställd. Jag har fått en avskalad och enkel plattform att stå på i min roll som konsult.

Vad är det viktigaste du har utvecklat/lärt dig under tiden på Viati?

Genom delaktighet i företaget har jag utvecklat min syn på företagsamhet och har fått utveckla mig själv som konsult i den riktning jag velat. Vidare i vårt återkommande kompetensutbyte får jag ofta en utblick utanför .Net-bubblan om trender och tekniker långt innan de når mitt tangentbord i det dagliga arbetet.

Vad är det bästa med Viati?

Friheten att själv få bestämma över min arbetssituation, där bolaget finns till för mig och inte tvärtom. Tryggheten i att bolaget har en lönemodell som är enkel, transparent och rättvis, samt känslan av att bolaget fortfarande upplevs som ett genuint familjärt bolag. Givetvis måste nämnas lyxen av att få umgås med ödmjuka och kompetenta kollegor.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email