SUNDSVALL

KOMPETENS OMRÅDEN

Viati Sundsvall är ett IT-konsultbolag inom systemutveckling och integration. Vi kombinerar teknisk spets med en förmåga att sätta oss in i och förstå våra kunders verksamhet.

Projektledning och Förvaltningsledning

Vi har lång erfarenhet av projekt och och förvaltning och kan driva, samordna eller hjälpa till att beställa projekt i er verksamhet eller företag.

Vi har lång erfarenhet av projektstyrning och modeller och vi har gedigen erfarenhet av projektledning. Att införa agila arbetssätt i praktiken i er verksamhet och ert företag är något som vi har flertalet referenser inom.

Inom området erbjuder vi specialistkompetenser som projektledare, programledare, förändringsledare, utredare, projektcontroller, samordnare, kvalitetsansvarig, processutvecklare, agil coach m.fl.

 

Systemutveckling

Våra konsulter har lång erfarenhet inom sina områden, de har kompetens och erfarenhet av att lösa problem för det företag eller den verksamhet de arbetar inom. Vi arbetar inom Java och .Net baserad utveckling och vi har flertalet certifierade utvecklare inom dessa områden.