Start /
Viati har värvat en tung profil till styrelsen

Viati har värvat en tung profil till styrelsen

Nu lyfter vi Viati till nästa nivå. Vi har under en längre tid arbetat för att få in en ny extern styrelseledamot i Viatis styrelse. Vi är glada att allt nu gått i lås och vi kan meddela att Viatis nya styrelseledamot är ingen mindre än Caroline Ottosson. Hon har gedigen kunskap, stor erfarenhet både från branschen och att sitta i styrelser i stora bolag och dessutom ett brett kontaktnät i vår bransch.

Vad kan Caroline bidra med till Viatis styrelse?

Caroline har en lång erfarenhet från att leda stora organisationer och det här känns som helt rätt steg att ta för att ta Viati-bolagens utveckling till nästa nivå.

Roland Ekström Koncernchef Viati

Caroline har drygt 30 års erfarenhet av infrastrukturverksamhet med fokus på transporter, logistik, kollektivtrafik och IT. Hon började sin karriär som teknisk lantmätare vid Lantmäteriet och rekryterades sedan till dåvarande Vägverket 1997 av ingen mindre än Viatis VD Roland Ekström som på den tiden var enhetschef på verket. Därefter har hon haft titlar som regionchef för Vägverket Region Mitt, verksamhetsområdeschef för VO Trafikledning på Trafikverket, ställföreträdande GD för Trafikverket, VD på SL och Waxholmsbolaget och anläggningsdirektör på Swedavia. Nyligen tillträdde hon som anbudsdirektör på Keolis.

Vi frågade Caroline varför hon vill gå in i Viatis styrelse:

Tillsammans kan vi göra skillnad. Viati är ett välskött bolag som verkar inom ett expansivt område. Min förhoppning är att jag kan vara med och bidra till bolaget fortsatta utveckling och därmed också till goda lösningar och nytta för Viatis kunder.

Caroline Ottosson

Utöver Viatis styrelse är Caroline styrelseledamot i Infranord och styrelseordförande i VTI (Statens väg och transportforskningsinstitut).

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email