Start /
Föreläsning ”konsten att ha dåliga idéer”

Föreläsning ”konsten att ha dåliga idéer”

Jorden från rymden

Vi på Viati har nyligen haft nöjet att delta i en föreläsning med designingenjören och talaren, Tobias Ahlin!

Tobias har en imponerande bakgrund, inklusive att ha varit en av de första designerna på #Spotify, har han jobbat som designchef på #Mojang där han drev designinfrastrukturen för #Minecraft – världens mest sålda spel någonsin. Just nu är han utvecklare och designer på GitHub och är dessutom medlem i juryn för Svenska Designpriset.

Föreläsningens tema var: ”Konsten att ha dåliga idéer” samt att bygga en innovativ kultur genom att balansera kreativitet och kritiskt tänkande. Tobias gick särskilt in på rollen som artificiell intelligens (AI) spelar i innovation, hur AI kan stödja kreativa processer och hur kritiskt tänkande är avgörande för att balansera potentialen och utmaningarna som AI medför.

Innehållet fick oss att se nya perspektiv på hur vi kan förbättra vår innovativa kultur på Viati genom att kombinera kreativitet, kritiskt tänkande och den senaste teknologin.

Vi tackar Tobias för att ha delat sin insikt och kunskap med oss. Vi känner oss inspirerade och ser fram emot att tillämpa det vi har lärt oss i vår verksamhet.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email