Start /
Kravanalytiker och produktägare till Viati Stockholm

Kravanalytiker och produktägare till Viati Stockholm

Vi hälsar Tomas Brisman välkommen till oss på Viati Stockholm. Tomas är en erfaren kravanalytiker och produktägare.

Vad lockde dig till oss på Viati?

Jag har varit på gång till Viati flera gånger. En av mina bästa vänner, Gösta Jonasson, jobbar redan hos er sedan länge. Viatis modell passar mig nog bäst just nu i livet, så i konkurrens med flera andra erbjudanden blev det till slut ett enkelt val.

Tomas Brisman

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag är gravt musikintresserad. Jag är gammal ljudtekniker, har haft en musikstudio och spelat i diverse konstellationer. Drömmer än om att skriva den perfekta refrängen.

Tomas Brisman

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email