Start /
Ny medarbetare i Dalarna

Ny medarbetare i Dalarna

Jorden från rymden

Vi välkomnar Christian Nordqvist till oss i Dalarna. Christian har för närvarande ett uppdrag hos Martin Servera AB där han är förvaltningsledare/projektledare för ärendehantering (IT Service and Ticket Management). Som förvaltningsledare för området ärendehantering leder han förvaltningen av området ärendehantering för hela koncernen hos kund.
 
Han koordinerar, utbildar, omvärldsbevakar och utvecklar området samt projektleder implementationer av nya intressenter som har ett behov av ärendehantering. Inom området är han också expert med hög kompetens runt ITIL-ramverket och agerar systemspecialist för ITSM-systemet TOPdesk hos kund.
 
I rollen är han också resurs och speaking partner till olika ben inom IT-avdelningen hos kund samt agerar tvärfunktionellt som en länk mellan olika parter.
 
Hans styrkor är hans sociala förmåga, att nå till kärnan i det man pratar om och hans sätt att leverera lite extra, alltid lite mer än vad kunden förväntar sig. Som han själv brukar säga: ”En leverans med plusmeny” ungefär som plusmeny på Donken 🙂 

På frågan vad det var som lockade honom till oss på Viati svarade han:

Jag blev faktiskt tipsad om Viati via en annan projektledare i ett gemensamt projekt hos kund. Jag kollade därefter upp Viati lite närmare och skickade iväg ett mail till Magnus Fredriksson. Sen gick vi på digital date, -Kan vi säga kärlek vid första ögonkastet? fniss

Jag älskar humor och skratt. Det ska vara gott att leva. Eftersom jag är relativt nyinflyttad i Dalarna var mitt mål också att byta till en mer lokal arbetsgivare i Dalarna.

Christian Nordqvist

Berätta lite kort om dig själv:

Jag är en 37-årig väldigt levnadsglad person som älskar mat, dryck och äventyr. Kärleken till naturem ligger mig nära och jag åker både fyrhjuling, paddlar SUP samt vandrar en del. Egentligen alls som har koppling till upptäckarglädjen och skaparglädjen.

Jag bor på en gård utanför Mora med min sambo och två barn.

Christian Nordqvist

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email