Start /
Systemutvecklare anställd i Stockholm

Systemutvecklare anställd i Stockholm

Vi är glada att ha rekryterat Åsa Svensson till vårt team i Stockholm. Åsa är en kreativ, initiativrik och prestigelös problemlösare.

Åsa har haft uppdrag med många olika roller genom åren, både som utvecklare (Java), DBA (Oracle), arkitekt och agil coach, men bäst trivs hon i team där man samarbetar tätt och gör allt från ax till limpa tillsammans. Sedan mobbprogrammering kom in i hennes liv för fem år sedan vill hon helst inte gå tillbaka till hur hon ensamjobbade de första 17 åren av sitt arbetsliv, det är hon färdig med.

På frågan vad det var som lockade henne att söka sig till Viati svarade hon:

När jag började bli sugen på att byta uppdrag tänkte jag att det var dags att byta konsultbolag också på samma gång. Jesper (VD Viati Stockholm) och jag har pratat om Viati till och från ungefär sedan han började i samma uppdrag som mig, så för mig har det legat länge i bakhuvudet att när jag väl byter arbetsgivare ligger Viati bra till.

Jag känner flera av medarbetarna på Viati sedan vi jobbade tillsammans på Tradedoubler på 00-talet, så jag ser fram emot att återigen bli kollega med dem.

Åsa Svensson

Hon är skriven i en lägenhet i Vasastan i Stockholm tillsammans med sin sambo. Under pandemin var de ett exempel på alla de där som kände längtan till landet, så plötsligt hade de köpt ett ”litet hus vid skogens slut” i bergslagen. Sedan de fick nycklarna dit i april 2021, har de delat tiden mellan båda ställena. Hon håller på att lära sig att ta hand om den stora trädgården runt huset så det blir en hel del Google lens-sökningar för att identifiera växter som ploppar upp här och där!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email