Start /
Systemutvecklare till Viati Sundsvall

Systemutvecklare till Viati Sundsvall

Jorden från rymden

Vi säger välkommen till vårt senaste tillskott, Jonas Ljung. Jonas är systemutvecklare med bred kompetens inom .NET i backend och moderna ramverk i frontend. Han började hos oss i slutet av oktober och rivstartade med att påbörja ett nytt uppdrag hos SSG (Standard Solutions Group) i Sundsvall.

Vi ställde som vanligt fråga vad det är som lockar med Viati:
”Jag lockades av lönemodellen, med en väldigt fördelaktig lön samtidigt som man har tryggheten som anställd. Att till stor del själv få styra över min tillvaro och min fortsatta utveckling är också viktigt. Jag väljer vilka uppdrag jag söker, vilka utbildningar jag går, och vilken utrustning jag vill investera i. Detta och möjligheten att tillsammans med andra vara med och påverka beslut i företaget känns som en perfekt kombination.”

När han är ledig spenderar han helst tiden med familjen och njuter av livet, resor och laga och äta god mat.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email