Start /
Erfaren specialistkonsult / IT-arkitekt

Erfaren specialistkonsult / IT-arkitekt

Tjänsten

Vi behöver nu förstärka våra team med fler duktiga och erfarna specialistkonsulter/IT-arkitekter. Därför söker vi dig som har flera års erfarenhet av systemutveckling eller IT-infrastruktur och som vill jobba som konsult på riktigt.

Personen vi söker

Vi söker dig som är driven och framåtsträvande inom ditt område. Du som är utåtriktad och som har en kommunikativ förmåga samt använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar. Du är positiv, social och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla samt förmåga att samarbeta och bidra i grupp. Vidare trivs du med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya områden och problem. Vi vill att du verkligen brinner för din egen utveckling och gärna delar med dig av din kunskap både internt och till våra kunder. Certifieringar är meriterande. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt minst fem års arbetslivserfarenhet som konsult. Du tycker om att arbeta nära kund och är ansvarstagande och ambitiös. Du har hjälpt till med att generera affärer och har goda kundkontakter.

Om Viati

Viati är en snabbväxande IT-konsultleverantör som tror på individer som tror på sig själva. Vi är på jakt efter erfarna individer med marknadsledande kompetens. Individer som har en vilja att hitta rätt balans mellan arbete och privatliv. Vi som jobbar här är alla konsulter som söker frihet som egenföretagare, men som ändå vill ha trygghet som en anställd.

Vi* erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20 och försöker hålla det enkelt. Alla medarbetare blir delägare i företaget och behåller 80% av allt det som de fakturerar utan förbehåll. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På Viati styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ansök