Start /
Systemutvecklare

Systemutvecklare

En agil och pragmatisk mjukvaruutvecklare

Vi söker dig som är en agil och pragmatisk mjukvaruutvecklare, som inte är rädd att hoppa mellan många olika språk och ramverk. Kanske har du erfarenhet nog att vara arkitekt men gärna fortsätter att skriva kod eftersom det är det som du trivs bäst med.

Vi letar efter någon som gärna delar våra värderingar kring att jobba agilt. Du får gärna vara den som sätter upp flest lappar på retrospektiven. Om du har provat på att skippa tidsestimat och gillat det skulle du trivas hos oss. Vi tror på samarbete – inte bara som en klyscha – så det är ett plus om du är bekväm med par- och mobbprogrammering. Vi tror att ren och snygg kod är det mest konsultmässiga, mest effektiva, och det bästa sättet att bli ihågkommen som en bra utvecklare den dag du lämnar uppdraget.
Förhoppningsvis är du inte rädd för att göra en pull request efter att ha fixat en bugg i ett open source-ramverk du använder.

Samtidigt måste du inte ”brinna för systemutveckling”. Vi är lite trötta på den klyschan.
Du bör såklart trivas väldigt bra i rollen som utvecklare – det är svårt att göra ett bra jobb annars – men samtidigt måste det finnas utrymme för annat i livet.

Tekniker och ramverk

Här är några av de tekniker och ramverk som vi jobbar med och/eller tycker är skoj, dock inte nödvändigtvis de som alltid efterfrågas av våra kunder så känn ingen panik om du inte känner eller har jobbat med allihop:

Kotlin, GraphQL, React, Redux, Docker, Elastic, Kafka, Kubernetes, Java, Spring Boot, GoLang

Om Viati

Viati är en snabbväxande IT-konsultleverantör som tror på individer som tror på sig själva. Vi är på jakt efter erfarna individer med marknadsledande kompetens. Individer som har en vilja att hitta rätt balans mellan arbete och privatliv. Vi som jobbar här är alla konsulter som söker frihet som egenföretagare, men som ändå vill ha trygghet som en anställd.

Vi* erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20 och försöker hålla det enkelt. Alla medarbetare blir delägare i företaget och behåller 80% av allt det som de fakturerar utan förbehåll. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På Viati styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ansök