Start /
Erfaren testare/testledare

Erfaren testare/testledare

Tjänsten

Vi behöver nu förstärka våra team med drivande och erfarna testledare för att kunna svar upp mot våra kunders behov. Därför söker vi dig som har flera års erfarenhet av testning och testledningsarbete, men även erfarenhet av att omvandla kunden krav till testbara krav och nu vill jobba som konsult på riktigt.

Personen vi söker

Vi söker dig som är drivande och självgående inom testområdet och med en förmåga att leda andra. Du har en passion för kvalitetssäkring och sätter kundens verksamhetsnytta i fokus och tycker om att hitta nya förbättringsområden och att överträffa kundens förväntningar. Vi ser att du erfarenhet av agilt arbetssätt och agila testmetoder, samt har erfarenhet av arbete med utveckling av testverktyg som exempelvis MS Test Manager, HP Quality Center/ALM, Selenium eller FitNesse. Har du certifiering enligt ISTQB är det också meriterande. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt minst fem års arbetslivserfarenhet som konsult.

Om Viati

Viati är en snabbväxande IT-konsultleverantör som tror på individer som tror på sig själva. Vi är på jakt efter erfarna individer med marknadsledande kompetens. Individer som har en vilja att hitta rätt balans mellan arbete och privatliv. Vi som jobbar här är alla konsulter som söker frihet som egenföretagare, men som ändå vill ha trygghet som en anställd.

Vi* erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20 och försöker hålla det enkelt. Alla medarbetare blir delägare i företaget och behåller 80% av allt det som de fakturerar utan förbehåll. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På Viati styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ansök